Ahoj děti! Vyhlášení vítězů naší postně-velikonoční křížovkovo-výtvarné soutěže je tady! Těší nás vaše hojná účast a děkujeme za spoustu krásných postaviček, které jste nám poslaly. Speciální poděkování patří obzvláště těm dětem, které nám spolu s vyluštěním poslaly i milé dopisy.

Ahoj děti!

Vyhlášení vítězů naší postně-velikonoční křížovkovo-výtvarné soutěže je tady! Těší nás vaše hojná účast a děkujeme za spoustu krásných postaviček, které jste nám poslaly. Speciální poděkování patří obzvláště těm dětem, které nám spolu s vyluštěním poslaly i milé dopisy.

Jak se můžete v galerii obrázků sami přesvědčit, výběr nejlepších prací nebyl jednoduchý. Po pečlivém zvážení jsme vybrali řadu nejlepších prací s ohledem na věk dětí. Ale nebojte se, spousta krásných postaviček by zasloužila umístění také, proto jsme se rozhodli odměnit krásnými a hodnotnými dárky mnohem více dětí. Takže se nechte překvapit, zda k vám domů krásné knížky a trička náhodou nedorazí také, přestože se mezi nejlepšími výherci nenajdete!

Hlavní ceny na úrovni 1. místa si vysloužily svými velmi hezky výtvarně zpracovanými postavičkami tyto děti: Ester Aloma (6 let), Kateřina Selucká (11 let), Klárka Vomáčková (10 let), Miriam Aloma (9 let), Vojta Marek (6 let) a Marie Novotná (11 let).

Další ceny, které odpovídají úrovni 2. a 3. míst získaly tyto děti: Adriana Varmusová (7 let), Kristina Kovaříková (9 let), Matěj Kořenek (9 let), Michaela Renzová (9 let), Pavel Buchlovský (11 let), Pavla Machálková (11 let), Anna a Magdalenka Vlkovy (10 a 8 let), sourozenci Kučerovi, Emma Horáková (7 let), Samík Horák (8 let), Dorotka Kňažková (7 let), sourozenci David a Petr Ženatí, sourozenci Vašík a Vojta Štěpánkovi, sourozenci Petr a Kateřina Dračinští.

Práce dětí, u nichž nebyl uveden věk, jsme bohužel do výsledného hodnocení nemohli zařadit, nicméně odměněny budou také, pokud se dostali do užšího výběru těch výtvarně nejlepších.

Hlavní ceny do soutěže věnovalo Karmelitánské nakladatelství a Dětská omalovánková trička, odměny pro ostatní zúčastněné děti jsou z produkce nakladatelství Samuel a Paulínky.

Děkujeme také rodičům a katechetům za spolupráci při doručování potřebných podkladů a budeme se na vás těšit v další soutěži!