Seslání Ducha svatého

Učedníci jsou naplněni Duchem svatým - veliká událost, díky které se radostná zvěst o Ježíšově vítězství nad smrtí začala šířit do celého světa. K přípravě na oslavu svatodušních svátků můžete použít biblickou domalovánku ze stejnojmenné knihy vydané Českou biblickou společností. Jednoduchý obrázek nabízí dostatek prostoru dětské fantazii...

Učedníci jsou naplněni Duchem svatým - veliká událost, díky které se radostná zvěst o Ježíšově vítězství nad smrtí začala šířit do celého světa. K přípravě na oslavu svatodušních svátků můžete použít biblickou domalovánku ze stejnojmenné knihy vydané Českou biblickou společností. Jednoduchý obrázek nabízí dostatek prostoru dětské fantazii - pro jeho dotvoření se nabízí nepřeberné množství technik a pomůcek. Pro inspiraci nahlédněte do fotogalerie, která obsahuje již zpracovaná témata se stručným popisem použitých materiálů.

Budete-li se svým výtvorem spokojeni nebo použijete-li techniku, která v naší galerii chybí, pošlete nám fotografii svého díla a my ji přiřadíme k ostatním obrázkům. Můžete tak poskytnout inspiraci dětem, které si třeba se zpracováním obrázku nebudou vědět rady.

Celá kniha biblických domalovánek je nyní k dostání za poloviční cenu ve speciální předprázdninové akci e-shopu České biblické společnosti.

K tématu letnic navštivte také náš Kalendář.

 

Ke stažení: BD-svatodusni.gif (21 kB)