Nové číslo DUHY

Milí čtenářiDUHY,

zkuste zavřít oči a představit si, kdy vám bylo naposledy blaze. Co vidíte? Dovolenou u moře? Hodně peněz? Samé jedničky na vysvědčení? Hodně kamarádů, nebo hodně tabletů a počítačů? A teď zkuste zavřít oči podruhé a představit si hodně úsilí, hodně slz nebo hodně bolesti. Má se takový člověk blaze? Ježíš říká, že ano!

A jak to asi myslí, si můžete přečíst v jedenáctém čísle časopisu DUHA, které se jmenuje BLAHOSLAVENSTVÍ. My vám jen napovíme, že Ježíš se na nás dívá Božíma očima, a ví, že blaze je každému, komu je Bůh blízko, i kdyby se mu třeba všichni posmívali a byli k němu nespravedliví. Bůh mu totiž všechna příkoří nepředstavitelně vynahradí. Věříte?

Ten, kdo tomu věří, nebo to aspoň trochu tuší, se pak dokáže postavit i proti velkému popelářskému autu jako teta Lenka z příběhu TOMÁŠ A SVINSTVO, nebo být jako zaměstnanci jedné dílny, kteří vytrvale a trpělivě rozmontovávají na úplně malinké součástky přístroje, které by jinak ležely na skládce a znečišťovaly půdu.

A ještě jedna novinka! U obrázku uprostřed časopisu najdeš QR kód. Když ho vyfotíš mobilem, ukáže se ti v prohlížeči a můžeš si jej nastavit třeba jako tapetu.

Blahé čtení vám přeje

Vaše redakce