Adventní kalendář DUHY 2013

Milý čtenáři DUHY,

chceš zažít, jak Vánoce proměňují svět? Letos si to můžeš vyzkoušet sDUHOU. Na adventním kalendáři najdeš ulici, která se možná trochu podobá té, kde bydlíš. Možná i někteří lidé ti budou povědomí.

Milý čtenáři DUHY,

chceš zažít, jak Vánoce proměňují svět?

Letos si to můžeš vyzkoušet s DUHOU. Na adventním kalendáři najdeš ulici, která se možná trochu podobá té, kde bydlíš. Možná i někteří lidé ti budou povědomí. Najdeš třeba paní Veselou, která je smutná, pana kostelníka, Adélku, její maminku a tatínka, co pořád pracuje, pana Strnada, námořníka, který jede na Vánoce domů až z Hamburku, zatoulaného pejska, ztracenou peněženku a nešťastného elektrikáře, kterému se nedaří rozsvítit vánoční stromek.

Když budeš okénka otevírat od 1. prosince jedno po druhém, dozvíš se, jak každému z nich Vánoce proměnily svět. A když se večer v 18.30 ještě podíváš na TV NOE, uvidíš příběh celý.

A to hlavní teprve přijde! Na našich stránkách jsme ti na každý den připravili jeden úkol! Takže jestli Vánoce promění svět také kolem sebe a nejen na papíře nebo v televizi, záleží především na tobě!

Bůh svým narozením už svět proměnil. Už to není svět ztracený, ale zachráněný. Není to sice ještě úplně vidět, ale díky tobě to možná alespoň trochu zahlédneme.

Přejeme ti radost z vánočního proměňování světa!

Prohlédni si úkoly a obrázky na každý den nebo upoutávku na vysílání v TV NOE!