Ahoj děti!
V první řadě vám všem, kdo jste se zúčastnili naší soutěže, děkujeme za zaslané obrázky. S vaší pomocí jsme opět dali dohromady komix pro děti, které přijdou na Noc kostelů nebo Dny víry.

Pokud si chcete zkontrolovat, že jste všichni pěkně poskládali obrázky tak jak mají jít za sebou, můžete se podívat do našeho článku Noc kostelů - materiály pro děti. Také si zde pod textem můžete prohlédnout výběr z obrázků, které nám do redakce dorazily. A kdo je šťastným výhercem? Z krabičky plné pečlivě poskládaných lístečků se jmény všech dětí, které nám své obrázky poslaly, kolegové z Pastoračního střediska vylosovali tyto výherce Bible k prvnímu svatému přijímání:

Lucie Grebeníčková z Vizovic

Marek Soukal z Proseče u Skutče

Tereza Gomolová z Mostů u Jablunkova

Výhercům gratulujeme a přejeme, ať je jim Bible k prvnímu svatému přijímání, jejíž 3 výtisky nám do soutěže věnovalo Karmelitánské nakladatelství, častým a milým průvodcem na cestě za Ježíšem. Všem ostatním soutěžícím děkujeme za účast a čas, který jste věnovali našemu rébusu. Věříme, že nám zachováte přízeň a zkusíte štěstí v nějaké další soutěži na našem webu.