- knížka s úkoly na každý den postní doby

Milí čtenáři a čtenářky DUHY,

první postní číslo se jmenuje MOJE POSTNÍ DOBA. Je malé, aby se vešlo do aktovky, do kapsy nebo vám nezabralo příliš místa na nočním stolku, protože vás může provázet celých 40 dnů!

 

Milí čtenáři a čtenářky DUHY,

první postní číslo se jmenuje MOJE POSTNÍ DOBA. Je malé, aby se vešlo do aktovky, do kapsy nebo vám nezabralo příliš místa na nočním stolku, protože vás může provázet celých 40 dnů!  Najdete v něm spoustu fotografií a na každý den jeden úkol. A nejsou to ledajaké úkoly. Některé jsou snadné a jiné zase tak těžké, že je nezvládne ani tatínek a ani pan farář. U některých úkolů bude třeba, abyste měli na chvíli zavřené oči, u jiných zase, abyste měli naopak celý den oči otevřené a dávali si velký pozor! Každopádně – nebojte se začít! Přejeme vám radost z objevování svých schopností na své postní cestě k Bohu a pamatujte si: Člověk není dokonalý a svými lidskými silami nikdy dokonalý nebude. To však neznamená, že to nemá cenu zkoušet!

A abyste na to nebyli sami, pomůže vám při plnění úkolů také RADIO PROGLAS, které z něj bude číst v postní době každý všední den mezi 6.45–7.00, tedy hned, jak se ráno probudíte.

postní číslo DUHY

ukázka DUHA