Prožijte dobu adventní s našimi kalendáři. Vybrat si můžete z nabídky, která je průběžně rozšiřována. Pro letošní dobu adventní najdete jako novinku "Adventní věnec s PUZZLE" - skládáním jednotlivých dílků si "rozbalíte" první vánoční dáreček a zároveň vyplníte tajenku.

 

Přestože máme dobu adventní spojenou zejména s vyzdobenými ulicemi, rozsvěcením svíček na adventním věnci, pečením cukroví, vyráběním různých dekorací a ozdob a těšením na Štědrý večer, nesmíme zapomínat na to, že je to také doba, ve které po nás Bůh žádá možná nelehký úkol - máme se k němu obrátit, aby se Boží Syn mohl narodit nejen v papírovém Betlémě na stole, ale hlavně v našem srdci.

Prožijte dobu adventní s našimi kalenáři. Vybrat si můžete z nabídky, která je průběžně rozšiřována. Pro letošní dobu adventní najdete jako novinku "Adventní věnec s PUZZLE" - skládáním jednotlivých dílků si "rozbalíte" první vánoční dáreček a zároveň vyplníte tajenku. Více se o tomto kalenáři dozvíte v sekci Adventní kalenáře.

Další aktivity a informace k době adventní najdete v sekci Kalendář - Advent. Najdete zde např. podrobný návod na výrobu adventního věnce a svíček, adventní pexeso, omalovánky apod.