Ruční výroba mýdel ve tvaru srdce

Děti, maminka má svátek! Na druhou květnovou neděli připadá oslava Dne matek, kdy můžete vašim maminkám a babičkám udělat něčím radost. Tento svátek se tradičně slaví po celém světě, i když v různých zemích se termín toho svátku liší. Původně s jeho slavením začali už staří Řekové. Přemýšlejte s námi, co by vaší mamince udělalo asi největší radost.

Můžete mamince koupit kytičku, vyrobit přáníčko nebo nějaký jiný hezký dáreček. Pro inspiraci jsme pro vás připravili fotoseriál s vlastnoruční výrobou mýdel ve tvaru srdce. Je to velmi jednoduché a určitě to zvládnete! Můžete také maminkám říct, že si u nás mohou přečíst některé články o mateřství a o prožitcích ostatních maminek.

Pro ty, kdo rádi kreslí, lepí a vybarvují, nabízíme také šablonu na výrobu záložky do knížky ve tvaru květiny. Návod na výrobu je napsaný přímo v souboru vedle obrázku. Budete-li obrázek tisknout, udělejte si rovnou dvě kopie na silnější papír.

Kromě toho ale udělá mamince radost třeba básnička, kterou jí složíte, nebo dobrý skutek a pomoc v domácnosti, čímž ji potěšítě určitě nejvíc. Každá maminka nejvíc potřebuje slyšet, že ji máte opravdu rádi a že si vážíte všeho, co pro vás dělá, takže jí to neváhjete napsat a také říct!